0  
  За нас
Документация
Новини
Наши клиенти
Продукти
Свържи се с нас

     ♦ За нас     

     “Фаворит - машинекс” ООД е частна семейна фирма, създадена през 2000г. Тя съществува и развива своята дейност на територията на град Любимец. Основно се занимава с  проектиране и производство на дървообработващи машини и съоръжения.
    Създадена като малка фирма,  “Фаворит-машинекс ” постепенно се превърна в средна по своя обем и брой заети работници и служители.
   През последните години фирмата развива много богат асортимент от дървообработващи машини. Номенклатурата включва копирни фрези, копирни стругове, пробивни агрегатни машини, циркуляри, линии за челно снаждане на греди, 
машина за оптимизиране на дървесината, дървообработващ център с CNC управление, машина за овален чеп двустранна с CNC управление, линии  за сглобяване, линии и машини за шлайфане на къси и дълги детайли с права или криволинейна форма, комбинирани машини с CNC управление за къси детайли, специализирани машини за детски играчки и др.,  според потребностите на клиента.
     Те намират широко приложение в мебелното производство, в производството на детски играчки, в паркетното производство.

  ♦ Пазари   

    Поради специфичния характер на изделията съществува голям интерес както от български, така и от чуждестранни фирми и търговци. Голяма част от продукцията на фирмата е за износ за страни като Русия, Румъния, Македония, Сърбия, Полша, Босна и Херцеговина. Основни наши партньори са български и чуждестранни фирми, работещи за световно известната шведска фирма Икеа, водеща в сферата на домашното обзавеждане.

  ♦ Членства

    Дружеството е член на Българската браншова камара по машиностроене, както и на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

  ♦ Партньори

    "Фаворит-машинекс" ООД е официален представител на италианската фирма за производство на дървообработващи инструменти G3 Fantacci – Италия.

   Електрооборудването и автоматизацията на машините ни се осъществява от фирма "РК Електроникс" ЕООД - екип от млади и динамични  специалисти, отворени към новостите, специализирани в програмирането на машини.

  ♦ Награди

   Със златен медал и диплом от Международния технически панаир в Пловдив през 2002г. е отличена Копирна фреза FK200S.02, а през 2004г. със същото отличие бе наградена и машината Копирен струг SK4-SF1000.

  ♦ Сертификати  

   Фирма " Фаворит-машинекс" ООД има сертификат на Система за управление на качеството, съгласно БДС EN ISO 9001:2008 и ISO 9001:2015,  в съответствие с процедурите на органа по сертифициране към ТЮФ НОРД България ЕООД.

                    

 

 

 Copyright©2007 All Rights Reserved